O nama

O kompaniji

SB Trade d.o.o. Beograd, preduzeće za proizvodnju, promet i usluge je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom koja je osnovana 1993. godine.

Njen vlasnik i osnivač je Silvio Bulić, magistar farmacije, specijalista QP. Silvio Bulić je diplomirao i na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer Prevencija i resocijalizacija osoba sa poremećajima u ponašanju, i stekao zvanje dipl. spec. pedagog. Takođe, završio je i tripartitnu edukaciju iz psihoanalitičke psihoterapije i stekao zvanje psihoanalitički psihoterapeut. Redovan je član Društva psihoanalitičkih psihoterapeuta Srbije i Evropske federacije psihoanalitičkih psihoterapeuta. Trenutno završava specijalističke studije iz kozmetologije na Farmaceutskom fakultetu u Novom Sadu.

Administrativno sedište kompanije se nalazi na adresi Bitoljska br. 20 u Beogradu. Na lokaciji Kružni put br. 26 nalazi se veleprodajno skladište i proizvodni pogon koji je pušten u rad 2013. godine.

Proizvodnja je u potpunosti usklađena sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse za aktivne farmaceutske supstance koje se upotrebljavaju u proizvodnji lekova, pa je SB Trade d.o.o. danas jedini proizvođač u Srbiji koji ispunjava sve uslove prema nacionalnoj regulativi.

Prepakovane aktivne i pomoćne farmaceutske supstance, kao i supstance za izradu veterinarskih i kozmetičkih proizvoda, SB Trade d.o.o. distribuira svojim krajnjim kupcima. Korisnici naših proizvoda su brojne apoteke, apotekarske ustanove i kliničko-bolnički centri koji ih koriste za izradu magistralnih i galenskih proizvoda u različitim farmaceutskim oblicima za humanu upotrebu i upotrebu u veterinarskoj medicini, kao i za izradu različitih kozmetičkih preparata.

Brojke govore
same za sebe!

10 +
Zadovoljnih partnera
1 +
Dobavljača iz inostranstva
1 +
godina poslovanja
5/5
ISO 9001:2015 je standard za sistem upravljanja kvalitetom (QMS) koji služi kao okvir za sprovođenje sistema menadžmenta kvalitetom i pruža mogućnost za organizacione performanse u pogledu kvaliteta proizvoda i usluga.
ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

međunarodni standard za sistem upravljanja kvalitetom

Proizvodni asortiman

U našoj ponudi su zastupljene tri kategorije proizvoda:
Aktivne i pomoćne supstance za izradu magistralnih i galenskih lekova namenjene pravnim licima koji poseduju odgovarajuće dozvole za obavljanje delatnosti proizvodnje magistralnih i galenskih lekova.
Supstance za izradu kozmetičkih preparata za potrebe apoteka, proizvođača kozmetike, kao i za izradu individualne kozmetike:
Supstance za izradu veterinarskih lekova za primenu na životinjama:
Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.

Nabavka sirovina

Ukoliko tražite sirovine koje trenutno nisu deo našeg asortimana, slobodno nas kontaktirajte jer nudimo mogućnost nabavke specifičnih sirovina po zahtevu.