Jojoba ulje, rafinisano

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Visok sadržaj eikosenske kiseline i prirodnog vitamina E

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija:
Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.