Ricinusovo ulje

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Visok sadržaj prirodnog vitamina E i ricinoleinske kiseline

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Ricinusovo ulje dobijeno je iz semena biljke Ricinus communis koja pripada familiji Euphorbiaceae. Odlikuje se visokim sadržajem prirodnog vitamina E. Glavna komponenta ricinusovog ulja je ricinoleinska kiselina (retka omega – 9 masna kiselina).

Veličina pakovanja

1 litar

Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.