Bademovo ulje

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Bogato prirodnim vitaminom E, oleinskom i linolnom kiselinom

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Bademovo ulje se dobija iz zrelog semena bademovog drveta (Prunus dulcis). Bogato je esencijalnim masnim kiselinama (oleinska kiselina, linolna kiselina) i prirodnim vitaminom E.

Dejstvo
Ulje badema je odlično za hidrataciju i regeneraciju kože i kose. Koži vraća elastičnost, čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Ublažava iritaciju suve i grube kože. Zbog izuzetnih hidratantnih svojstava, ulje badema, kosi vraća mekoću, sjaj i volumen, hrani koren, sprečava pucanje vrhova i jača je.

Upotreba
Zbog svoje lagane teksture, ulje badema se lako nanosi na kožu, veoma je pogodno za upotrebu kao nosač etarskih ulja za primenu u aromaterapiji, za masažu tela ili u kupkama za sve tipove kože. Koristi se i u kremama, losionima, sapunima, balzamima i uljima za negu.

Veličina pakovanja

50ml, 1 litar, 4kg

Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.

Nabavka sirovina

Ukoliko tražite sirovine koje trenutno nisu deo našeg asortimana, slobodno nas kontaktirajte jer nudimo mogućnost nabavke specifičnih sirovina po zahtevu.