Ulje kokosa, rafinisano

INCI: Cocos nucifera (Coconut) Oil
Visok sadržaj laurinske kiseline i prirodnog vitamina E

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija:

Ulje kokosa se dobija iz ploda kokosove palme (Cocos nucifera). Bogato je zasićenim masnim kiselinama (laurinska kiselina, miristinska kiselina) i sadrži prirodni vitamin E. Zbog svog sastava ulje kokosa je vrlo stabilno i sporo oksiduje u odnosu na biljna ulja koja sadrže veliku količinu nezasićenih masnih kiselina. Na sobnoj temperaturi kokosovo ulje je u čvrstom stanju i karakterističnog je mirisa.

Dejstvo
Ulje kokosa se koristi za negu i regeneraciju kože i kose. Odlično vlaži i omekšava kožu, a ima i efekat hlađenja. Nakon nanošenja ulja na kožu, koža je baršunasto glatka. Kokosovo ulje čini kosu mekom i svilenkastom i može se koristiti kao balzam.

Upotreba
Ulje kokosa se koristi u emulzijama, ruževima za usne, kao ulje za masažu i u mnogim drugim preparatima za negu kose.

Veličina pakovanja

50ml, 100ml, 1 litar

Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.

Nabavka sirovina

Ukoliko tražite sirovine koje trenutno nisu deo našeg asortimana, slobodno nas kontaktirajte jer nudimo mogućnost nabavke specifičnih sirovina po zahtevu.