Ulje ricinusa, rafinisano

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Bogato je prirodnim vitaminom E i ricinoleinskom kiselinom

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija:

Ulje ricinusa dobijeno je iz semena biljke Ricinus communis. Bogato je prirodnim vitaminom E i ricinoleinskom kiselinom (retka nezasićena omega – 9 masna kiselina).

Dejstvo
Ulje ricinusa je izvanredni izvor prirodnih emolijenasa. Veoma dobro prodire u rožnati sloj kože (stratum corneum ). Na površini kože, ulje ricinusa, stvara zaštitni sloj, koji je čuva od gubitka vlažnosti i eksternih uticaja.

Upotreba
Ulje ricinusa je vredan sstojak dekorativne kozmetike i proizvoda za negu usana. Takođe, čest je sastojak u proizvodima za negu kose.

Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.