Ulje pšeničnih klica, rafinisano

INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Veoma bogato prirodnim vitaminom E, linolnom i oleinskom kiselinom

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Ulje pšeničnih klica se dobija iz klica pšenice (Triticum aestivum L). Vredan je izvor vitamina E i esencijalnih masnih kiselina, posebno linolne i oleinske kiseline.

Dejstvo
Zbog visokog sadržaja prirodnog vitamina E ulje pšeničnih klica deluje snažno antioksidativno, podstiče regeneraciju ćelija kože i ujedno pospešuje održavanje optimalne hidrolipidne barijere, sprečavajući isušivanje kože. Idealno je za negu zrele kože, kao i oštećene i blede kože sa slabom cirkulacijom.

Upotreba
Ulje pšeničnih klica se dodaje drugim uljima, kako bi se zaštitila od kvarenja. Koristi se u proizvodnji sapuna, maski za lice i preparatima za negu kose.

Veličina pakovanja

50ml, 1 litar, 4kg

Scroll to Top

Uslužna proizvodnja

Pružamo uslugu prepakivanja aktivnih, pomoćnih i kozmetičkih supstanci, u namenskom prostoru stepena čistoće klase D, u skladu sa Smernicama Dobre proizvođačke prakse (GMP). Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vašim zahtevima i profesionalno ispunimo sva Vaša očekivanja.